C2-poikien kausi päättyi Lappeenrannassa

9.3.2020

Salibandyn C2-poikien Savo-Karjalan/Kaakkois-Suomen alueen ylialueellisen alemman loppusarjan päätösturnaus pelattiin Lappeenrannassa. Päätösturnauksen saldona oli tasapeli ja niukka tappio.

SC Jengaa vastaan käyty ottelu oli tasainen läpi ottelun. Maalin johto vaihtui puolin ja toisin ja vasta kolmannen erän loppupuolella ajassa 41:25 nähtiin ensimmäinen kahden maalin johtotilanne, kun SC Jenga meni 7-5 johtoon. Innon joukkue ei tästä lannistunut vaan ensin reilu minuutti ennen loppua ajassa 43:57 Julius Lampola kavensi lukemiksi 7-6 ja 29 sekuntia ennen ottelun loppumista ajassa 44:31 Heikki Tuhkanen tasoitti loppulukemiksi 7-7 Vili Pyykön syötöstä. Julius Lampola teki ottelussa neljä maalia, Heikki Tuhkaselle tehot 1+3 ja Vili Pyykölle 2+1.

Julius Lampola oli koko sarjan tehokkain pelaaja.

Sarjan viimeisessä ottelussa vastassa oli Lappeenrannan NST II. Myös tämä ottelu oli tasainen ja kahden erän jälkeen oltiin tilanteessa 4-4. Kolmannessa erässä NST oli vahvempi ja vei ottelun lopulta lukemin 7-5. Joukkueen maaleista vastasivat Julius Lampola kahdesti sekä Vili Pyykkö, Sami Kärkkäinen ja Otto Siponen kertaalleen.

Ensimmäistä kauttaan sarjassa pelannut ja kauden aikana paljon kehittynyt Innon nuori joukkue sijoittui lopulta sarjassa kahdeksanneksi. Koko sarjan pistepörssin voitti hienosti Julius Lampola! Julius merkkautti 16 ottelussa tehot 39+11.

Sarjan tarkemmat tilastot löytyvät osoitteesta https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-ks-sk-lohko-b/6419