Edustusjoukkue nousi sarjakärkeen!

15.1.2024

Liehussa pelattiin lauantaina 13.1. tiukkoja ja vauhdikkaita 3. divisioonan otteluita. Päivän ensimmäisessä ottelussa KiPa-90 oli niskan päällä kaksi erää, mutta hienon kolmannen erän ansiosta edustusjoukkue nousi lopulta 9-7 voittoon.

Päivän toisessa ottelussa vastassa oli oman ottelunsa Kiteelle hävinnyt sarjakärki KSS. Into aloitti vahvasti ja johti 25 minuutin kohdalla jo 8-1, mutta sitten peliote katosi ja jäähyjen ansiosta vastustaja pääsi mukaan peliin. Otteluun saatiin jännittävä loppu, kun KSS nousi kolme minuuttia ennen loppua jo maalin päähän. Joukkue kuitenkin kesti lopun pyörityksen ja voitti ottelun lopulta 12-9 nousten näin sarjakärkeen!

Ottelutulokset:

Into - KiPa-90 9-7 (1-2, 4-4, 4-1)

Klaus Kärkkäinen 3+1, Edvard Lampola 2+1, Joel Lampola 2+1, Elias Lampola 0+2, Leevi Kärki 1+0, Risto Öystilä 1+0, Janne Reittu 0+1. Sami Kajoskivi 13/20 torjuntaa.

KSS - Into 9-12 (0-4, 3-4, 6-4)

Leevi Kärki 5+1, Edvard Lampola 2+3, Klaus Kärkkäinen 2+1, Joel Lampola 1+1, Elias Lampola 0+2, Janne Reittu 1+0, Joni Korhonen 1+0, Matti Härkönen 0+1. Kimmo Pehkonen 11/20 torjuntaa.