Kaukismiehille kolme pistettä kotiturnauksesta

27.1.2020

Lauantaina taisteltiin kaukalopallon 2.divisioonan pisteistä, kun Innon kotiturnaus järjestettiin Lieksa Areenalla. Kahdella ketjulla pelanneelle edustusjoukkueelle saldona kolmesta ottelusta oli voitto, tasapeli ja tappio.

Päivä alkoi vahvasti, kun ensimmäisessä ottelussa vastaan asettunut Joen Juonikkaat oli lähinnä vastaantulijan asemassa. Neljä maalia tehneen konkari Lasse Niskasen johdolla joukkue hallitsi ottelua ja voitti lopulta selkein lukemin 7-2 (4-1, 3-1). Maalinteossa onnistuivat myös Janne Reittu (1+2), Leevi Kärki (1+1) ja Marko Nevalainen.

Toisessa ottelussa kauden kaikki ottelut voittanut Kuopiolainen TNC oli odotetun vahva. TNC löi ensimmäisessä erässä taululle lukemat 5-1 ja voitti lopulta numeroin 7-2 (5-1, 2-1). Innon maalintekijöinä kunnostautuivat Leevi Kärki ja Pekka Pyykkö.

Kolmannessa ottelussa EPa-TT:tä vastaan Into sai vahvan alun ja johti ajassa 14:34 jo 5-2, mutta EPa kiri ensimmäisen erän lopussa maalin päähän. Toinen erä mentiin tasatahtia ja näin ottelu päättyi lopulta tasan 7-7 (5-4, 2-3). Leevi Kärki, Janne Reittu ja Ossi Kärki onnistuivat maalinteossa kahdesti ja Lasse Niskanen kertaalleen.

10 pelatun ottelun jälkeen Into on sarjassa kolmantena. Sarja jatkuu 8.2. Varkaudessa.