Lieksan Innon johtokunta tiedottaa: kausi päätökseen

27.3.2020

Nykyisen poikkeustilanteen vallitessa myös Lieksan Into seurana noudattaa omassa toiminnassaan Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä eri ministeriöiden ja muiden viranomaisten linjauksia koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa. 

Tästä johtuen seuran johtokunta on kokouksessaan päättänyt seuraavista toimenpiteistä:


- Epidemian laajetessa ja muuttuneiden tilanteiden vuoksi kausi 2019-2020 on päätetty lopettaa kokonaan ja näin ollen alun perin 29.3. asti perutut salibandyn ja lentopallon harjoitusvuorot on peruttu toukokuun loppuun asti.

- Mahdollisten kesäajan harjoitusvuorojen osalta seurataan tilannetta ja jos tilanne sallii harjoitusvuorojen pitämisen niin tästä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

- Kokoontumisrajoituksien vuoksi ja lähikontaktien välttämiseksi seuran yhteiset kauden päättäjäiset perutaan tältä keväältä.

- Tulevan kauden 2020-2021 toimintaa suunnitellaan ja valmistellaan normaalisti olettaen, että vallitseva tilanne on syksyllä ohitse ja että kausi pääsee normaalisti käyntiin ensi syksynä.

- Kevätkauden päättyessä paljon ennakoitua aiemmin, laskutetaan kausimaksut kevätkauden osalta ainoastaan toteutuneen käytön mukaan eli 2.1.2020 – 13.3.2020 väliseltä ajalta.


Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta. Yhdessä tästä selvitään.