Sarjanousu varmistui upealla voitolla!

9.3.2024

Miehet nousevat ensi kaudeksi 2. divisioonaan! Sarjanousu varmistui Liehussa käydyssä 3. divisioonana finaalissa, jossa entisiä liiga- ja divarimiehiä vilisevä kuopiolainen KSS jäi lopulta täysin vastaantulijaksi. Edustusjoukkue voitti ottelun lopulta selkeästi lukemin 13-3 ja pääsi juhlimaan sarjanousua 237 katsojan edessä.

Ottelu alkoi tasaisissa ja tunnustelevissa merkeissä ja KSS menikin 1-0 johtoon kun ottelua oli pelattu 3:09. Tämän jälkeen KSS painoi vielä päälle, mutta Innon maalilla upeasti torjunut Sami Kajoskivi esitti pari hienoa torjuntaa ja piti lukemat 1-0:ssa.

Sitten Innon tehominuutti käänsi pelin suunnan lopullisesti. Ajassa 7:07 Edvard Lampola tasoitti lukemiksi 1-1, 7:51 Klaus Kärkkäinen vei joukkueen 2-1 johtoon ja ainoastaan 9

Kuva: Lieksan Into

sekuntia myöhemmin Edvard Lampola viimeisteli illan toisen maalinsa vieden joukkueen 3-1 johtoon. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kotijoukkueen 5-2 johdossa.

Toisessa erässä kotijoukkue jatkoi vahvoja otteitaan ja kirjaimellisesti juoksi vastustajalta jalat alta. Kohokohtina 18-vuotiaan Sami Kärkkäisen kaksi upeaa maalia. Toiselle erätauolle siirryttiin erittäin turvallisen tuntuisessa 10-2 johdossa.

Kolmas erä olikin sitten varmaa ja tarkkaa pelaamista ja sarjanousun varmistelua. Kotijoukkue onnistui kolmesti ja vierasjoukkue kerran maalinteossa ja näin ottelun loppulukemat upeasti 13-3.

Joukkue kiittää yleisöä ja yhteistyökumppaneita hienosta kaudesta.

Into - KSS 13-3 (5-2, 5-0, 3-1)

Leevi Kärki 3+3, Edvard Lampola 2+3, Joel Lampola 2+2, Julius Lampola 1+2, Sami Kärkkäinen 2+0, Klaus Kärkkäinen 1+1, Janne Reittu 1+0, Elias Lampola 1+0, Joni Korhonen 0+1. Sami Kajoskivi 0+1 ja 18/21 torjuntaa.