Edustuksen voittoputki jatkui

28.2.2023

Hyvinvointikeskus Liehussa pelattiin viime lauantaina edustusjoukkueen kotiturnaus. Joukkueella oli mahdollisuus varmistaa vähintään nousukarsintapaikka 3. divisioonaan voittamalla vähintään yksi ottelu ja näin myös kävi.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Coach Team II Juuasta ja ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä, sillä juukalaiset taipuivat puhtaasti lukemin 10-0 (3-0, 5-0, 2-0) ja näin ollen nousukarsintapaikka varmistui jo päivän ensimmäisessä ottelussa.

Toisessa ottelussa Pyhäselän Urheilijat jaksoi sinnitellä mukana ensimmäisen erän ajan, mutta toisen erän alussa saadun maalin jälkeen joukkueen esitys rentoutui ja tuloksena oli selvä 9-1 (0-0, 3-0, 6-1) voitto.

Suora nousu 3.divisioonaan on vielä mahdollista, mutta se vaatisi joukkueelta molempien jäljellä olevien otteluiden voittamista ja sarjajohdossa olevalta Kiteen Pallolta yhtä tappiota. Runkosarjan viimeiset ottelut käydään 19.3. Joensuussa.

Lieksan Into - Coach Team II 10-0 (3-0, 5-0, 2-0)

Janne R. 3+2, Elias L. 3+0, Mikko O. 1+1, Julius L. 0+2, Antti K. 1+0, Matti H. 1+0, Joona K. 1+0, Topi K. 0+1, Eetu B. 0+1. Kimmo P. 6/6 torjuntaa.

Lieksan Into - PyU 9-1 (0-0, 3-0, 6-1)

Topi K. 2+1, Eetu B. 1+2, Julius L. 1+1, Joni K. 1+1, Janne R. 0+2, Mikko O. 1+0, Antti K. 1+0, Matti H. 1+0, Joona K. 1+0, Elias L. 0+1. Sami Ka. 20/21 torjuntaa.