Kotiturnauksesta täydet neljä sarjapistettä

10.10.2021

Salibandyn edustusjoukkue jatkoi hyviä otteitaan lauantaina Liehussa käydyssä 4.divisioonan osaturnauksessa. Kahdesta ottelusta saldona oli kaksi voittoa, kun ensin kaatui ToU selvästi lukemin 6-1 (1-0, 3-1, 2-0) ja toisessa ottelussa PoPs-78 niukasti numeroin 5-4 (1-0, 3-2, 1-2).

ToU:ta vastaan käyty kamppailu pysyi tasaisena toisen erän alkupuolelle saakka, kunnes ajassa 21.38 Joel Lampola vei joukkueen 2-1 johtoon Klaus Kärkkäisen syötöstä. Tämän jälkeen joukkue teki maaleja tasaiseen tahtiin ja voitti lopulta 6-1. Joel Lampola ja Matti Härkönen osuivat kahdesti, Julius Lampola ja Klaus Kärkkäinen kertaalleen.

Päivän toisesta ottelusta muodostui tiukka trilleri. Into hallitsi ottelun alkupuoliskoa ja karkasi Julius Lampolan maalilla jo 4-1 johtoon toisessa erässä, kun ottelua oli pelattu 19.21.

Joel Lampola oli päivän tehokkain.

Tämän jälkeen alkoi kuitenkin ottelussa PoPs-78:n kaikki maalit tehneen Aapo Makkosen show. Komeilla laukauksilla hän hilasi maali maalilta PoPs-78:n tasoihin ja ajassa 36.01 lukemat olivat tasan 4-4. ajassa 42.25 Joel Lampola vei joukkueen 5-4 johtoon. Ja vain 7 sekuntia myöhemmin Into sai vapaalyönnin, jonka kuvio sotki vastustajan pelaajat ja jäähy heille väärästä etäisyydestä. Tämän jälkeen vielä 29 sekuntia ennen ottelun päättymistä Into sai jäähyn ja samassa tilanteessa vastustaja otti aikalisän. Vastustajan vielä jäähyllä ollut pelaaja (jäähyä jäljellä 3 sekuntia) lähti jäähyaitiosta aikalisälle ja sai tästä jäähyn, joten PoPs-78 ei saanutkaan ylivoimaa ottelun loppuhetkille ja heidän takaa-ajonsa tyrehtyi siihen. Ketju Klaus Kärkkäinen (1+1 )- Joel Lampola (2+1) - Julius Lampola (2+0) pelasi vahvasti myös toisessa ottelussa tehden Innon kaikki maalit.

Edustusjoukkue jatkaa sarjakärjessä neljän pelatun ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. Sarja jatkuu Kontiolahdella 30.10.