P11-joukkue taisteli Joensuussa

29.11.2021

P11-junioreiden haastajasarja jatkui lauantaina Joensuussa käydyllä turnauksella. Joukkueella oli vastassa tällä kertaa sarjataulukossa ensimmäisenä ja toisena olevat Welhot Rocks ja VarTa. Päivän ensimmäinen ottelu oli Welhoja vastaan. Ottelu alkoi tasaisena ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 3-2 Innolle. Toisessa erässä Into oli niskan päällä ja kahden erän jälkeen tilanne oli 5-3. Maaleja olisi voineet molemmat joukkueet tehdä enemmänkin, mutta sekä Welhojen maalivahti Viljami L. että Innon maalivahti Aarni K. esittivät molemmat usean huipputorjunnan. Kolmannessa erässä peli kuitenkin kääntyi täysin Welhojen tehdessä nopeasti muutaman maalin. Lopulta Welhot meni menojaan ja voitti ottelun 12-6. Kahdessa ensimmäisessä erässä liian pitkäksi venyneet vaihdot alkoivat näkymään kolmannessa erässä selvästi.

Toiseen otteluun lähdettäessä painotettiinkin, että pidetään vaihdot lyhyenä. Vastassa oli Varkauden Tarmo, joka tiedettiin jo etukäteen todella kovaksi vastustajaksi. Ennakkoarvio piti myös paikkansa sillä VarTa pelasi erinomaista joukkuepeliä. Into taisteli tosi hyvin ja pelasi varmasti kauden parhaan pelinsä, mutta VarTa oli vahvempi lukemin 13-6 (4-2, 4-1, 5-3). Lukemat eivät kerro koko totuutta ottelusta. Toki Varta oli ottelussa hallitsevampi, mutta myös pallo pomppi heille tänään paremmin. Kolme onnekasta pomppumaalia ja yksi väärin annettu vaparimaali pois ja Innon muutama tolppalaukaus sisään ja numerot olisivat olleet tasaiset. Joka tapauksessa peliin pitää olla tosi tyytyväisiä. Vaihdot pysyivät lyhyinä ja jokainen jaksoi taistella loppuun asti urhoollisesti. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan 19.12. Suonenjoella.