P11-junioreille tasapeli ja tappio Kuopiosta

8.11.2021

Salibandyn P11-juniorit matkasivat lauantaina Kuopioon historiansa ensimmäiselle vieraspelireissulle. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Iisveden Kiri ja ottelusta tuli varsinainen trilleri. Innon pelaajilla oli hieman jääneet jalat bussiin ja lisäksi parkettilattia tuotti alussa ongelmia, kun pallon kova pomppiminen yllätti pelaajat. IisKi hallitsikin ottelun alkua mielin määrin ja ensimmäisessä erässä ajassa 11:01 taululla oli lukemat 0-8! Ajassa 11:52 Oliver L. kavensi vielä ennen erän loppua lukemiksi 1-8.

Toisessa erässä joukkue sai juonen päästä kiinni ja alkoi kaventamaan etumatkaa maali maalilta. Kahden erän jälkeen oltiin lukemissa 6-9. Kolmannessa erässä sama tahti jatkui ja vajaat viisi minuuttia ennen ottelun loppua Oliver Lampola tasoitti lukemiksi 9-9. Ajassa 43:10 Ohto S. laukoi joukkueen ensimmäisen kerran johtoon, mutta IisKi tasoitti vielä ottelun 36 sekuntia ennen loppua, joten näin päädyttiin lopulta erittäin jännittävien vaiheiden jälkeen 10-10 (1-8, 5-1, 4-1) tasapeliin.

Päivän toisessa ottelussa vastassa oli kuopiolainen Welhot Flames. Ottelu alkoi varsin tasaisena, mutta Welhot olivat koko ajan hieman niskan päällä. Ensimmäisen erän jälkeen Welhot johti 6-3. Toinen erä jatkui samanlaisena. Molemmat loi paikkoja, mutta Welhot käytti maalipaikat tehokkaammin hyväksi ja toisen erän jälkeen taululla oli lukemat 10-5 Welhoille. Kolmannessa erässä joukkue sai vielä kirin aikaiseksi, kun Vilma K. ja Niko T. toivat maaleillaan Innon kolmen maalin päähän. Lopussa kuitenkin ottelun aikana usealle pelaajalle tulleet pienet loukkaantumiset vaativat veronsa ja Welhot teki vielä kaksi maalia ja voittivat ottelun lopulta 12-7 (6-3, 4-2, 2-2).

Sarja jatkuu 27.11. Joensuussa pelattavalla turnauksella.