P11-juniorit jatkoivat hienoja otteitaan

28.2.2022

Salibandyn P11-juniorit matkasivat sunnuntaina Varkauteen sarjaturnaukseen. Päivän ohjelmaan kuului kaksi ottelua ja myöskin jo lähes perinteeksi muodostunut linja-auton vaihto kesken pelireissun.  Suonenjoen reissun tapaan myös nyt jouduttiin vaihtamaan linja-autoa kesken reissun ja paluumatka suoritettiin eri bussilla kuin menomatka.

Itse ottelut sujuivat joukkueelta hyvin. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli kuopiolainen Welhot Flames. Joukkue aloitti ottelun vahvasti ja karkasi ensimmäisessä erässä jo 4-0 johtoon kunnes vastustaja pääsi peliin mukaan. Toisessa erässä Into karkasi jo 8-2 johtoon, mutta sen jälkeen alkoi Welhojen kiri. Welhot nousi kolmannen erän alkupuolella jo 9-7 tilanteeseen, mutta tämän lähemmäksi he eivät päässeet vaan joukkue voitti ottelun lopulta lukemin 11-7 (4-2, 4-3, 3-2).

Päivän toinen ottelu Iisveden Kiriä vastaan oli vauhdikas ja tapahtumarikas. Useaan otteeseen pallo kävi molemmin puolin tolpassa ja pyöri maaliviivallakin, mutta molempien joukkueiden maalivahdit, Innon Aarni K. ja IisKin Veera V., pelasivat upean ottelun.

IisKi aloitti ottelun vahvasti ja johti ensimmäisen erän jälkeen 4-2. Toista erää oli pelattu vasta 6 sekuntia, kun Oliver L. kavensi tilanteeksi 4-3 ja tämä herätti joukkueen taistelemaan. Toiselle erätauolle mentiin tilanteessa 4-4. Kolmannessa erässä Into karkasi jo 7-4 johtoon. IisKi painosti viimeiset minuutit kovasti, mutta osui vain kertaalleen ja näin voitto Innolle lopulta lukemin 7-5 (2-4, 2-0, 3-1).

Innon osalta sarjaa on pelaamatta vielä kaksi rästiin jäänyttä ottelua. Näiden pelaamisajankohta selvinnee tämän viikon aikana.