P11-juniorit vierailivat Suonenjoella

20.12.2021

Seuran P11-joukkue matkasi sunnuntaina Suonenjoelle aluesarjan turnaukseen. Ohjelmassa oli kaksi ottelua. Ensin vastassa oli sarjakakkosena oleva kuopiolainen Welhot Rocks. Welhot aloitti vahvasti ja johti toisen erän alussa jo 6-1, kunnes meidän joukkue heräsi pelaamaan. Toisen erän jälkeen joukkue olikin jo johdossa lukemin 8-7.  Kolmas erä jatkui tasaisena Welhojen tehdessä ensin maalin ja Innon tasoittaessa aina pelin, kunnes ajassa 39:32 Oiva Tossavainen ja 9 sekuntia myöhemmin Joni Lihavainen veivät joukkueen kahden maalin karkumatkalle. Tästä ei vastustaja enää toipunut vaan ottelu päättyi meidän 15-12 voittoon.

Päivän toinen ottelu Kaavin Kaikua vastaan alkoi samalla tavalla. Vastustaja siirtyi ensimmäisen erän loppupuolella jo 5-1 johtoon. Tuomas Tikkasen sekunti ennen ensimmäisen erän loppua tekemä kavennusmaali kuitenkin herätti joukkueen ja toinen erä olikin meidän hallintaa. Toisen erän jälkeen olimme 10-8 johdossa. Kolmas erä oli tasaista vääntöä ja lopulta Kaiku kiri tasoihin ja näin ollen ottelu päättyi tasan 13-13.