P12-joukkueelle pronssia haastajafinaaleista!

17.4.2023

P12-joukkueen sarjakausi tuli päätökseen sunnuntaina 16.4. Kontiolahdella pelatussa Savo-Karjalan alueen haastajafinaaliturnauksessa.  Turnaus sujui joukkueelta hyvin, sillä kotiintuomisina oli pronssiset mitalit!

Alkulohkossa vastassa olivat Welhot Rocks Kuopiosta ja Nilsiän Apassit. Ensin vastassa ollut Welhot Rocks oli vailla mahdollisuuksia, kun joukkue aloitti räväkästi ja johti ajassa 04:27 jo 4-0. Ottelu pysyi meidän joukkueen hallinnassa ja voitto tuli lopulta lukemin 12-3.

Alkulohkon toinen ottelu Apasseja vastaan oli tiukka ja vähämaalinen. Apassit oli lopulta vahvempi lukemin 3-1. Apassit voittivat myös ottelunsa Welhot Rocksia vastaan, joten Apassien tie vei finaaliin ja meidän joukkueen tie pronssiotteluun.

Pronssiottelussa vastassa oli Welhot Flames. Ottelu alkoi tasaisena ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne olikin tasan 3-3. Toisessa erässä joukkue otti ottelun hallintaansa ja karkasi vastustajalta. Voitto tuli lopulta lukemin 9-5 ja näin ollen pelaajien kaulaan ripustettiin pronssiset mitalit. Onnea koko joukkueelle!