Salibandymiehet ylempään loppusarjaan

14.2.2022

Salibandyn 4. divisioonan lohko 21 saatiin päätökseen viime viikonloppuna. Ennen viimeistä turnausta kolmantena sarjassa ollut Into tarvitsi lisää sarjapisteitä varmistaakseen paikan ylemmässä loppusarjassa. Tehtävää hankaloitti se, että vastassa oli sarjajohtaja TDy ja sarjakakkonen HeKi. Lisäksi kokoonpanosta puuttui muutama pelaaja, mm. tehomies Klaus Kärkkäinen.

Ensimmäisessä ottelussa oli vastassa TDy. Tässä vaiheessa jo tiedettiin, että tasapelikin riittäisi varmistamaan paikan ylempään loppusarjaan. Pitkään näytti siltä, että TDY on vahvempi, kun kolmannessa erässä ajassa 37:08 TDY meni 6-3 johtoon. Joukkue ei kuitenkaan luovuttanut vaan nousi vielä lopussa tasoihin ja näin ollen ylemmän loppusarjan paikka varmistui lukemilla 6-6 (1-2, 2-3, 3-1).

Toisessa ottelussa panoksena oli enää alkusarjan kakkospaikka. HeKi aloitti vahvasti ja meni seitsemän minuutin kohdalla jo 0-3 johtoon. Into kuitenkin sai itsensä peliin mukaan pikkuhiljaa ja voitti ottelun lopulta 8-6 (1-4, 5-1, 2-1).

Ottelutulokset:

TDy - Lieksan Into 6-6 (2-1, 3-2, 1-3)

Joel Lampola 2+1, Matti Härkönen 1+2, Janne Reittu 2+0, Julius Lampola 1+1

Lieksan Into - Heki  8-6 (1-4, 5-1, 2-1)

Julius Lampola 2+1, Joel Lampola 1+2, Antti Toivonen 1+1, Risto Öystilä 0+2, Janne Reittu 1+0, Antti Kärkkäinen 1+0, Matti Härkönen 1+0, Joni Korhonen 1+0, Sami Kärkkäinen 0+1