Sarja-avauksesta kolme pistettä

25.9.2023

Savo-Karjalan alueen miesten 3. divisioona käynnistyi viikonloppuna. Sarjanousua viime keväänä juhlinut edustusjoukkue aloitti kauden vahvasti, sillä kahdesta ottelusta tuloksena oli voitto ja tasapeli.

Kauden ensimmäisessä ottelussa vastassa oli KiPa-90. Joukkue aloitti vahvasti ja johti ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Toisen erän alussa KiPa tuli tasoihin, mutta sen jälkeen joukkue otti jälleen pelin haltuunsa ja johti toisen erän jälkeen lukemin 6-3. Kolmannessa erässä Into karkasi jo 8-4 johtoon, mutta sitten alkoi kiteeläisten kiri ja 1:17 ennen ottelun loppua KiPa tasoitti ottelun lukemiksi 8-8. Kiteeläisten tasoitusmaalista ehti kulua aikaa ainoastaan 11 sekuntia, kun Julius Lampola ratkaisi ottelun Janne Reitun syötöstä ja näin voitto meille lukemin 9-8. Ottelun tehokkaimpana hääri joukkueen pelaajavalmentaja Janne Reittu, joka keräsi tehot 1+5.

KiPaa vastaan pelatussa ottelussa joukkue ei ollut kertaakaan tappiolla, mutta päivän toisesta ottelusta muodostui aivan päinvastainen, sillä joukkue ei ollut kertaakaan johdossa ottelun aikana. Vastustaja YT Jalpa karkasi ensimmäisessä erässä jo 3-0 johtoon. Tämän jälkeen ottelussa edettiin tasaisesti ja kahden erän jälkeen lukemat olivat 5-4 vastustajalle. Kolmannessa erässä YT jalpa karkasi aina johtoon ja meidän joukkue kampesi aina väkisin tasoihin ja näin pisteet jaettiin lopulta lukemin 7-7.

Sarja jatkuu jo viikon päästä sunnuntaina 1.10. kotiturnauksella, jolloin vastustajiksi saapuvat SBS Jekku ja SB Raatti.

Ottelutulokset:

Into - KiPa-90 9-8 (2-0, 4-3, 3-5)

Janne Reittu 1+5, Julius Lampola 2+0, Klaus Kärkkäinen 1+1, Sami Kärkkäinen 1+1, Jose Nekkonen 1+0, Eetu Behm 1+0, Joel Lampola 1+0, Elias Lampola 1+0. Sami Kajoskivi 17/25 torjuntaa.

YT Jalpa - Into 7-7 (3-1, 2-3, 2-3)

Joel Lampola 2+2, Klaus Kärkkäinen 2+1, Kalle Vallius 1+1, Elias Lampola 0+2, Sami Kärkkäinen 1+0, Matti Härkönen 1+0, Janne Reittu 0+1. Kimmo Pehkonen 3/8 torjuntaa, Sami Kajoskivi 5/8 torjuntaa.