Viime viikonlopun ottelukatsaus

21.3.2022

Viimeviikonloppuna seuran joukkueista kolme oli pelivuorossa. Salibandymiehet pelasivat 4.divisioonan ylempää jatkosarjaa Liehussa, P11-juniorit vierailivat Kontiolahdella ja Lentopallonaiset pelasivat Joensuussa.

Salibandymiesten päivän ensimmäinen peli SBS Jekkua vastaan sujui isäntien hallinnassa kaksi erää, mutta kolmannessa erässä Jekku nousi rinnalle ja ohi voittaen ottelun lopulta 7-5 (2-2, 2-3, 3-0). Myös päivän toinen ottelu HeKiä vastaan alkoi Innon komennossa. Toisen erän alussa joukkue karkasi jo 4-1 johtoon, mutta HeKi nousi vielä maalin päähän. Kolmannessa erässä Into meni menojaan ja voitti ottelun lopulta 11-6 (3-1, 2-2, 6-3). Ylempi loppusarja huipentuu ensi viikonloppuna Joensuussa.

P11-junioreiden sarjakausi tuli päätökseen Kontiolahdella. Ensimmäinen ottelu Josbaa vastaan oli ohi jo kahden erän jälkeen. Into johti 15-0 ja junioripeleissä ottelu päättyy jos on pelattu kaksi täyttä erää ja on vähintään 12 maalin ero. Toisessa ottelussa joukkue oli hieman unessa ensimmäisessä erässä ja paljon kauden aikana vahvistunut Leba-96 karkasi 7-0 johtoon. Toinen ja kolmas erä olikin sitten tasaista vääntöä ja ottelu päättyi lopulta Leba-96:n 11-4 (7-0, 1-1, 3-3) voittoon.

Kausi oli ensimmäistä kauttaan sarjassa pelaavalle joukkueelle varsin erinomainen. Joukkue sijoittui sarjassa hienosti toiseksi ja saavutti näin ollen paikan huhtikuun alussa käytäviin haastajafinaaleihin. Sarjan voiton vei Varkauden Tarmo.

Lentopallonaisten kausi tuli päätökseen viikonloppuna. Viimeisestä turnauksesta saldona oli kaksi tappiota, kun sekä sarjajohtaja Juju Lillit että Pass-Bee olivat parempia lukemin 3-0. Joukkue on kehittynyt paljon tämän kauden aikana vaikkakin jäi sarjassa viimeiseksi. Naiset saavuttivat mm. historian ensimmäisen voittonsa tällä kaudella sekä saavuttivat muutaman hienon erävoiton ennakkoon vahvemmilta vastustajilta.